TRADÍCIÓ-MANUFAKTÚRA KFT. – Hagyomány és Innováció kéz a kézben

A Tradíció Manufaktúra Kft. és filozófiája


„Hagyomány és innováció kéz a kézben”


Cégünk alapelve szerint a hagyományos értékeket helyezzük korszerű státuszba, hogy partnereinknek, Önnek és vállalatának megbízható, bevált, ugyanakkor modern irányt mutató megoldásokat biztosítsunk.

Minden egyes termékünkhöz maximálisan hozzáadott emberi érdem párosul, ennek köszönhetően partnereink kizárólag a legjobb minőséget és a legjobb megoldást tudhatják magukénak.

Amikor és amiért megalakultunk

2010 óta, a cég alapításától kezdődően, a Tradíció Manufaktúra Kft. saját, hazai fejlesztésű és hazai gyártású termékekkel biztosítja versenyképességét a világban. A cég fő tevékenységei közé tartozik a fém felületek kezelése, illetve megmunkálása. Ennek egyik ékes bizonyítéka az egyedülálló Magyar Szent Korona kicsinyített mása, akár aranyozott kivitelben.

A Tradíció Manufaktúra Kft. szakember gárdájának nagyfokú kompetenciáját más vállalkozások is felismerték, ennek köszönhetően tevékenységünk kiegészült vámügyintézéssel, ügynöki, építőipari és gépkereskedelmi tevékenységekkel. A cég összesen 7 főállású, valamint időszakos alkalmi munkavállalókkal teljesíti a megrendelők igényeit.

Tradíció Manufaktúra Kft. szolnoki ipari telephely felújított részlege
Tradíció Manufaktúra Kft. szolnoki ipari telephelyének felújított részlege

Innovációink

2014-es évtől a vízenergia hasznosításának lehetőségeit kutatva működünk szorosan együtt a Flob Invest Kft.-vel, melynek eredménye – egy hidrokinetikus vízerőmű – remélhetőleg már a közeljövőben hozzá tud járulni egy szebb és környezettudatosabb életformához, itthon és külföldön egyaránt.

2015 jelentős fejlődési pont volt a Tradíció Manufaktúra Kft. életében, hiszen megvásároltuk az 1600 m2 összterületű, új szolnoki ipari telephelyünket. Ennek egy részét már sikerült is felújítani és beüzemelni. Az új telephelynek köszönhetően partnereink kiszolgálása még teljesebbé és gyorsabbá vált.

Mint érzékelhető a Tradíció Manufaktúra Kft. tulajdonosa, vezetése és munkatársai egyaránt elkötelezett hívei a hagyományos értékeknek csakúgy, mint a környezettudatos, fenntartható ipari megoldásoknak.

Tradíció Manufaktúra Kft.

Alapításának ideje: 2010. 08. 21.
Székhelye: 1205 Budapest, Határ u. 70.
Telephelye: 5000 Szolnok, Nagy Sándor József utca 29.

A Tradíció Manufaktúra Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.