TRADÍCIÓ-MANUFAKTÚRA KFT. – Hagyomány és Innováció kéz a kézben

Igényes bőrtermékek az új szolnoki üzemünkből

Igényes John Gabriel bőrtermékek a Tradíció Manufaktúra Kft. gyártásában.

(High-quality John Gabriel leather products from Tradíció Manufaktúra Kft.)

Piaci felméréseink szerint a nyugat-európai papír-írószer piac nagy hiányt szenved az igényes anyag-felhasználással, jó minőségben előállított, valóban magas hozzáadott értékű, mégis divatos termékekben.

A Tradíció Manufaktúra Kft. és a papír-írószer kiskereskedelem számára az elmúlt 15 évben a John Gabriel márkajelzésű termékek tervezője, gyártója gyártói együttműködésre lépett egymással, hogy igényes anyagfelhasználás révén, színekben és mintákban az aktuális divatnak megfelelő, magas színvonalú kézműves minőséget alkalmazva a hazai és a nyugat-európai piacra különleges minőségű bőr- és szövettermékeket állítson elő. A John Gabriel márkajelzésű termékek hazai sikerét követően a Tradíció Manufaktúra Kft. a nyugat-európai piacok felé kinyitja a John Gabriel márkajelzésű termékek elérhetőségét.

A Tradíció Manufaktúra Kft. a szolnoki telephelyén a 2021-es évtől magas színvonalú gépesítés mellett, egy új, modern környezetben, az eddigi tapasztalatok felhasználásával közös termelésbe kezd az alábbi termékek gyártásával:

  • A/4-es gumis mappák, füzetboxok;
  • egyedi mintázatú textíliák és egyéb anyagok, szublimációs eljárással festett anyagok, valamint valódi bőr felhasználásával készített tolltartók;
  • tolltokok, okmánytartók, ill. egyéb termékek valódi bőrből;
  • iskolatáskák (középiskolás diákok számára), tornazsákok, sport táskák.

A későbbiek során pedig tervben van:

  • irodabútorok, bőrbútorok gyártása tárgyalók, recepciók, felsővezetői irodák számára.

Az iskolás termékek esetében a különböző termékcsoportok gyártásánál felhasznált anyagok mintázata, színvilága, formai megoldásai, az A4-es füzetboxtól az iskolatáskákig egységes kollekció, illetve márka-arculat létrehozásában segítenek.